Estudi BAB

ESTUDI BAB

  • SALVADOR BERNADÓ LLAMBRIC  Arquitecte, col·legiat  67158-4 –  COAC
  • SANTIAGO ALONSO SENTÍS  Arquitecte Tècnic, col·legiat 6156  – CAATEEB
  • SALVADOR BERNADÓ VIDAL,  Arquitecte Tècnic, col·legiat   5050 – CAATEEB

BAB és un estudi d’arquitectura multidisciplinari que desenvolupa tot el procés arquitectònic, des de l’inici fins a la recepció de l’obra. A banda  del projecte constructiu i direcció tècnica, també oferim un seguit de serveis complementaris i específics de la nostre professió així com d’altres relacionats amb el sector. Quan el treball ho requereix, l’equip s’amplia amb col·laboradors externs  especialistes en diverses disciplines.

El nostre àmbit d’actuació es localitza en tot el territori de Catalunya i majoritàriament a la comarca del Garraf i adjacents. Tot i així estem oberts a portar a terme treballs fora d’aquestes demarcacions.

Els orígens de l’estudi es remunta a l’any 1978 quan S. Alonso i S. Bernadó inicien la seva trajectòria professional a Vilanova i la Geltrú. En el decurs del temps i progressivament l’equip s’amplia i l’any 1985 s’estableix l’associació amb l’arquitecte Josep Cardona Escanero. En aquest punt d’inflexió s’assoleix l’objectiu de formar un equip humà homogeni, ampliar els nostres serveis i consolidar l’estudi.

La dissortada mort d’en Josep Cardona (2008), va suposar un trasbals humà i afectiu per tots nosaltres i també, ens consta, per totes les persones del sector amb qui es va relacionar. Des d’aquesta pàgina volem recordar i retre homenatge a l’amic i company que durant 23 anys va realitzar una excel·lent tasca professional.

En tot moment i en els decurs de tres dècades hem estat oberts i sensibles  als canvis que ha sofert la professió i conseqüentment hem adaptat el nostre treball a les noves exigències del sector. L’objectiu  final és oferir un servei personalitzat i adient a les necessitats del client, el qual, en tot moment, disposa del nostre assessorament  i recolzament professional.

COL·LABORADORS

  • Joan Soler Farrè (interiorista)
  • Pau Monasterio Valls (arquitecte tècnic).
  • Isaac Martínez Manresa (arquitecte tècnic – consultor en sostenibilitat).
  • Jesús Galindo Espinet  (arquitecte i arquitecte tècnic)